Skip to main content

Als orderpicker werk je samen met je andere collega’s in het magazijn. Je verzamelt orders en zorgt ervoor dat de orders klaar staan voor de chauffeurs. Ook help je bij het laden, lossen van de vrachtwagens en ruim je aan het einde van de middag de emballage op. Kortom, een hele gevarieerde baan.

Over Huize Horeca
Huize Horeca is met trots dé groothandel en wij leveren een compleet assortiment aan onze hippe horecaklanten. Hierbij kan je denken aan de leukste cafés, barretjes, festivals, events, restaurants, (sport)kantines en strandpaviljoens. Dat doen wij vanuit ons spiksplinternieuwe magazijn in Beverwijk én met een goed gevoel voor service. Net iets meer doen zit in ons bloed. We groeien hard en zoeken daarom per direct:

Orderpickers

Voor 4 of 5 dagen p/w

 

De baan
Om 7.00 uur start jouw werkdag en dat loopt door 16.00 / 16.30 uur. Je weet van aanpakken, bent enthousiast, flexibel, nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk voor jouw werk. Je kan vier of vijf dagen komen werken. Net wat jij wilt. Zo behouden we samen een goede balans tussen werk & privé.

Aanbod
Bij Huize Horeca krijg je waardering voor jouw werk en heel veel werkplezier. Niet alleen van ons, maar ook van onze blije collega’s. We werken samen in hechte teams, bieden begeleiding, interne opleidingen, nascholing en een passend inwerktraject. Na een jaarcontract gaan we graag over op een vaste aanstelling. Verder is er een goed salaris, worden overuren uitbetaald, is er een reiskostenvergoeding en een uitstekend pensioen conform CAO. Ook is er dagelijks vers fruit in de kantine en uiteraard staat daar een voetbaltafel.

Enthousiast geworden?
Wil je deze mooie baan? Wil je meer informatie of kom je graag een kijkje nemen in ons nieuwe pand, stuur me even een appje op 06-31774880. Mailen mag natuurlijk ook naar patrick.wiersema@huizehoreca.nl

Max. bestandsgrootte: 64 MB.