Skip to main content

Op zoek naar een hele gevarieerde baan voor bijvoorbeeld na schooltijd, in de vakantieperiode of als oproepkracht? Als orderpicker werk je samen met je andere collega’s in het magazijn. Je verzamelt orders en zorgt ervoor dat de orders klaar staan voor de chauffeurs. Ook help je bij het laden, lossen van de vrachtwagens en ruim je aan het einde van de middag de emballage op.

Over Huize Horeca
Huize Horeca is met trots dé groothandel en wij leveren een compleet assortiment aan onze hippe horecaklanten. Hierbij kan je denken aan de leukste cafés, festivals, events, restaurants, (sport)kantines en strandpaviljoens. Dat doen wij vanuit ons spiksplinternieuwe magazijn in Beverwijk én met een goed gevoel voor service. Net iets meer doen zit in ons bloed. We groeien hard en zoeken daarom per direct:

Orderpickers – bijbaan

 

De baan
Tussen 14.00 en 15.00 uur start jouw werkdag en dat loopt door tot 18.00 / 18.30 uur. Je weet van aanpakken en bent enthousiast, flexibel, nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk voor jouw werk. Je kan één of meerdere middagen komen werken. Net wat jij wilt. Zo behouden we samen een goede balans tussen werk, school en privé.

Aanbod
Bij Huize Horeca kan je goed geld verdienen inclusief vakantiegeld en een vergoeding voor vakantiedagen. Waardering voor jouw werk en heel veel werkplezier is wat wij je te bieden hebben. Niet alleen van ons, maar ook van onze blije collega’s. Ook is er dagelijks vers fruit in de kantine en uiteraard staat daar een voetbaltafel.

Enthousiast geworden?
Zin in deze mooie bijbaan? Wil je meer informatie of kom je graag een kijkje nemen in ons nieuwe pand, stuur me even een appje op 06-31774880. Mailen mag natuurlijk ook naar patrick.wiersema@huizehoreca.nl

Max. bestandsgrootte: 64 MB.