Skip to main content

Als chauffeur ben je naast hét visitekaartje ook de ogen & oren van Huize Horeca. Je komt bij de leukste cafés, restaurants, (sport)kantines en strandpaviljoens over de vloer. Je weet wat er speelt en dat maakt je baan erg gevarieerd. Samen met je collega-bijrijder lever je de bestellingen met zorg af bij jouw klanten en zet je de producten neer op de plek waar de klant dat graag wil. Dat kan zijn achter de bar, in de kelder of in de keuken.

Over Huize Horeca
Huize Horeca is gevestigd aan de A9 in Beverwijk en is dé horecagroothandel voor regio Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Wij leveren een compleet assortiment aan onze horecaklanten met een ouderwets goede service. Net iets meer doen zit in ons bloed. Onze chauffeurs en bijrijders zijn het belangrijkste eerste aanspreekpunt voor onze klanten. We hebben groeiambities en zoeken daarom per direct:

Chauffeur (rijbewijs C)

Voor 4 of 5 dagen p/w

 

De baan
Tussen 06.00 en 07.00 uur start jouw werkdag. Je lading staat klaar op het dock. Je kan dan op weg naar je eerste klanten om de bestellingen op de juiste plek af te leveren. Dat doe je samen met je collega en je bezoekt zo’n 15 tot 18 klanten per dag. Je bent enthousiast, klantgericht en je voelt je verantwoordelijk voor jouw horecaklanten. Ook neem je de emballage weer mee terug. En dat in 4 dagen! Of fulltime, net wat jij wilt. Zo behouden we samen een goede balans tussen werk en privé.

Aanbod
Wat Huize Horeca als werkgever belangrijk vindt is waardering voor jouw werk en heel veel werkplezier. Dat krijg je niet alleen van ons, maar ook van onze blije klanten. We werken samen in hechte teams, bieden begeleiding, interne opleidingen, nascholing en een passend inwerktraject. Na een jaarcontract gaan we graag over op een vaste aanstelling. Verder is er een goed salaris, worden overuren uitbetaald, is er een reiskostenvergoeding en een uitstekend pensioen conform CAO. Ook is er dagelijks vers fruit in de kantine en uiteraard staat daar een voetbaltafel.

Enthousiast geworden?
We helpen je graag op weg! Wil je meer informatie of kom je graag een kijkje nemen in ons nieuwe pand, neem dan contact met mij op (06-31774880) en/of mail je CV en korte motivatie naar patrick.wiersema@huizehoreca.nl

Max. bestandsgrootte: 64 MB.