Totaalaanbod met ouderwetse service?

Maak kennis met Huize Horeca!

Daar wordt iedereen vrolijk van.

Nieuwe combinatie, vertrouwde gezichten

Huize Horeca is de nieuwe naam van onze overkoepelende organisatie voor onafhankelijke horecagroothandels in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Wij leveren vrijwel alle merken voor  vrijwel alle brouwerijen, wijnhuizen en foodproducenten.

Met de bekende merken Scholten Horecagroothandel, Gerstengel Drankengroothandel en De Man van Drank bieden we een assortiment dat staat als een huis, supersnel geleverd door onze vaste chauffeurs. Bikkels, met kennis van zaken en een ouderwets gevoel voor service en gezelligheid. Bij sommige klanten komen we al meer dan 60 jaar over de vloer.  

Huize Horeca, net iets meer aandacht passie vriendelijkheid flexibiliteit kennis van zaken creativiteit

Wij staan altijd aan

Wij zijn er voor élke
horecagelegenheid

Van restaurants en cafés tot snackbars, van strandpaviljoens tot sportkantines, van hotels tot campings. Door onze krachten te bundelen hebben we een sterk assortiment en onze logistiek dik op orde. We zijn snel en flexibel, nemen ons vak serieus en laten onze klanten nooit zitten.

De horecawereld wordt sneller en zakelijker. Juist daarom vinden wij het belangrijk om nog tijd te maken voor een praatje, onze klanten te leren kennen. Doen we dan onder voor de grote jongens in de branche? Integendeel. We zijn een volwaardige horecapartner, met alle product- en marktkennis in huis. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke betrokkenheid en uitstekende service.

Al 100 jaar gevestigd in Bergen en een begrip in Noord-Holland.

Al meer dan 30 jaar thuis in de Amsterdamse horeca.

Extra afhaalservice en speciaalbierleverancier voor onze klanten uit Amsterdam en omgeving.

Speciale concepten, beter rendement

We komen overal, kennen de trends en weten wat er bij ondernemerschap komt kijken. Dat we onafhankelijk zijn, betekent bovendien dat we flexibel zijn. We kunnen echt meedenken, ook buiten de gebaande paden en ook over het verhogen van je rendement. Op zoek gaan naar iets bijzonders? Daar worden wij nou vrolijk van.

We doen net iets meer ons best
ouderwetse service met een glimlach
We komen 's avonds gewoon nog een fust bier brengen.
Daar wordt iedereen vrolijk van.