Bied mee voor het goede doel!

Stuur jouw bod in voor de 12 literfles MiP Rosé ter waarde van €550,-!
De opbrengst gaat naar Klas op Wielen.

Stuur jouw bod in!

Samen sterk!

Huize Horeca is de nieuwe naam van de overkoepelende organisatie voor de onafhankelijke horecagroothandels Scholten Horecagroothandel, Gerstengel Drankengroothandel, De Man van Drank en Slijterij Scholten. Dankzij deze samenwerking kunnen wij vrijwel alle merken van (speciaal)bierbrouwerijen, wijnhuizen en (non)foodproducenten leveren. Met kennis van zaken en persoonlijke aanpak zetten we graag een stap extra. Daarom komen wij nu met een actie voor het goede doel: veiling van een fles rosé van maar liefst 12 liter!

Klas op Wielen

De opbrengst van de middelste 12 literfles rosé gaat naar het goede doel genaamd Klas op Wielen. Klas op Wielen geeft kinderen met ernstig meervoudige handicaps goede zorg & ondersteuning. Door samen te spelen leren ze van elkaar en kunnen ze samen plezier maken. Daarnaast werkt Klas op Wielen mee aan (wetenschappelijk) onderzoek.

MiP Rosé – 12L

De fles van 12 liter heeft een waarde van €550,-. De fles rosé is perfect als aperitief, bij hapjes, lichte voorgerechten, salades en mediterrane gerechten met vis, gamba’s, groenten en kip.

Bied mee op deze middelste 12 literfles rosé voor het goede doel: Klas op Wielen!
Je kunt meebieden tot 15 oktober.

Veiling - MiP Rosé 12 literfles

Huize Horeca veilt een fles rosé van 12 liter voor het goede doel.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Mobiele telefoonnummer invoeren
Let op: de fles Rosé heeft een waarde van €550,-
Toestemming(Vereist)

Voorwaarden

De hoogste bieder krijgt persoonlijk bericht via het e-mailadres dat is opgegeven. Huize Horeca is te allen tijde bevoegd voorwaarden tussentijds te wijzigen of de bieding zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Klas op Wielen

Het team van Klas op Wielen bestaat uit professionele, enthousiaste en betrokken medewerkers. Zij beschikken over verschillende expertises die zorgen voor een goede zorg & ontwikkelingsstimulatie. Het zorgaanbod is gericht op inclusie, ontwikkeling en ontspanning. Naast de zorg die Klas op Wielen levert vanuit twee locaties in Alkmaar doen zij graag activiteiten samen met de kinderen. Dit kan gaan om het meebeleven van een muziekles, een kringgesprek, gymlessen, woorden en getallen leren tijdens taal/rekenlessen. Lees meer over Klas op Wielen op hun website www.klasopwielenalkmaar.nl.

MiP Rosé – 12L

Kleur: Rosé
Streek: Provence, Frankrijk
Alcohol: 12,5%
Druivensoort: Cinsault, Grenache Noir, Syrah
Serveren bij: milde gerechten, salades

Het wijndomein Guillaume & Virginie Philip wordt gerund door Guillaume en zijn vrouw Virginie Philip. In 2007 maakten zij hun eerste wijn, de inmiddels felbegeerde MIP-rosé. De wijngaarden zijn gelegen aan de voet van de berg Sainte Victoire in de Provençaalse gemeente Puyloubier. De bodem rond het domein bestaat uit klei, leem, zand en stenen, een ideale samenstelling voor de productie van smaakvolle en aromatische rosé-wijnen.

Na persing wordt het druivensap vergist in gekoelde tanks. Daarna rust het sap zo’n 4 maanden op z’n gistbezinksel om een nog mooiere fruitigheid te ontwikkelen. Een heel licht getinte rosé met geur- en smaaknuances van rode vruchtjes en citrusfruit naast verleidelijke tonen van rozenblaadjes.

Guillaume & Virginie Philip ligt in de gemeente Puyloubier aan de voet van de berg Sainte-Victoire. De druiven worden na het oogsten rond het vriespunt bewaard want hoe koeler de druiven, hoe minder kleur van de bessen zich in het sap verspreidt.